Kakkujen tilausohjeet, kuljetus , säilytys ja nouto

Tiedustelethan kakkutoivettasi hyvissä ajoin, vähintään 3-4 viikkoa ennen juhlapäivääsi. Isoissa juhlatilauksissa kannattaa varata paikka kakkukirjastani hyvissä ajoin, mieluiten heti, kun juhlapäivä on tiedossa. Valmiit kakut ovat noudettavissa leipomostani Sastamalan Häijäästä.

Noutoajat kakuille lauantai  ja sunnuntai klo 10-11 ( ellei toisin sovita etukäteen)

Ota yhteyttä kotisivujen lomakkeella tai sähköpostitse! Tarkista roskaposti, jos vastaustani ei kuulu 2 päivän sisällä.

Tilauskalenterini tällä hetkellä:

Vuosi 2019:

  • VKO 22-23 Täynnä
  • VKO 25 LOMALLA
  • VKO 26 -28 täynnä
  • VKO 30 täynnä
  • VKO 36 LOMALLA
  • Viikoissa, joita ei mainita, on vielä tilaa.
  • Toki peruutuksia voi joskus tulla ja paikka tilaukselle löytyä, vaikka kalenteri näyttää täyttä.
  • Vuoden 2019 hääkakkutilauksia on jo melkolailla, jos olet vailla hääkakkua, niin nyt kannattaa ottaa yhteys.

Kakun maksu

Ilmoitan aina lopullisen hinnan ennen tilauksen varmistusta. Varmistuksen jälkeen lähetän sinulle sähköpostitse laskun, jolla voit maksaa kakun. Tarkista roskaposti, jos lasku ei ole ilmestynyt viimeistään 9 päivää ennen noutoa. Lyhyemmästä ajasta sovitaan erikseen.

Kakun maksu tulee suorittaa eräpäivään mennessä, noin 7–9 vrk ennen kakun toimitusta. Laskun maksamatta jättäminen mitätöi tilauksen. Ilmoitathan mikäli maksusi on myöhässä. Aloitan kakun valmistuksen vasta maksun näkyessä tilillä. Käteismaksusta sovitaan erikseen.

Yli 200 euron tilauksissa maksetaan käsiraha tilauksen varmentamisen yhteydessä. Käsiraha tarvitaan siksi, että aloitan koristeiden teon hyvissä ajoin. Suuret tilaukset myös vievät aikaa, jolloin asiakkaita voi ottaa vähemmän kyseiselle ajankohdalle.Näin vältytään turhilta varauksilta.

Mikäli joudun peruuttamaan tilauksen, koko käsiraha palautetaan. Ei muita korvauksia.

Jos asiakas peruuttaa tilauksen vähintään 6 viikkoa aiemmin, käsirahasta palautetaan 50 %. Varausmaksun peruutus ei koske hääkakkuja, jolloin paikka on varattu  kyseiselle parille ja uusia tilauksia mahdotonta ottaa pienellä varoitusajalla, varausmaksu kattaa myös maistiais/ suunnittelupalaverin kustannukset. Juhlien siirtymisestä voidaan neuvotella. Varausmaksu on 100 euroa.

Kakun kuljetus

Kuljetan mielelläni hääkakut paikan päälle, mikäli aikataulut antavat periksi. Näin pyrin varmistamaan, ettei kylmäketju katkea kesähelteilläkään ja sovittu kakku on kuosissaan juhlapöydässä. Kuljetuksesta veloitan 1 €/km (yhdensuuntaisesti) ja 20 euron toimitusmaksun 50 km:n säteellä, pidemmästä matkasta sovitaan erikseen tapauskohtaisesti. Myös suurta tarkkuutta vaativat korkeat kerrroskakut saattavat nostaa kuljetushintaa ( 20-60e).

Omassa autossa kakun paras kuljetuspaikka on takakontti, missä kakku pysyy suorassa ja kuosissaan kuljetuksen ajan. Mikäli kakku kuljetetaan etu- tai takapenkillä, tulisi penkki tukea tasaiseksi esimerkiksi reilun kokoisella pyyhkeellä. Vastuu kuljetuksessa tapahtuvista vaurioista on ostajalla.

Pakkaan kakut aina pahvisiin kakkulaatikoihin, jotka suojaavat esimerkiksi pölyltä. Kokoan kakut valmiille alusille, joissa kakun voi asettaa suoraan tarjolle pöytään. Pinnoitetun kakun paras säilytyspaikka on pahvinen kakkulaatikko, jossa kakku saa ilmaa eikä ala hikoilla niin kuin suljetussa, ilmatiiviissä rasiassa.

Kakun säilytys

Kakkujen suositeltu syöntiaika on 2 vuorokautta noudosta, mikäli kylmäketju on säilynyt kuljetuksen ja säilytyksen aikana. Vastuu kakun kuljetuksesta ja vaurioitumisesta siirtyy luovutushetkellä ostajalle. Asiakas hyväksyy tuotteen ulkoasun noutohetkellä.

Onko sinulla kysyttävää? Ota yhteyttä!

Tietoturvalauseke löytyy yhteystiedot sivun alalaidasta.

044 566 4605

Haluatko tilata juhlapöytääsi kakun tai muita herkkuja?

Jätä tiedot tai tarjouspyyntö yhteyspyyntölomakkeella, niin vastaan mahdollisimman pian sähköpostitse tai puhelimitse. Olethan ajoissa liikkeellä, sillä tilausajat ovat 3 viikosta eteenpäin sesongin mukaan. Isot tilaukset kannattaa tehdä heti juhlapäivän varmistuttua. Tutustu myös sivuilta löytyviin tilausohjeisiin, täytevaihtoehtoihin ja hinnastoon.